iPhone 9'un hızlı şarj adaptörü internete sızdı

iPhone 9'un hızlı şarj adaptörü internete sızdı

Akıllı telefonlarında pil kapasitesini artırmamakta ısrarcı davranan, üstelik hızlı şarj teknolojilerine geçişte de rakiplerinin gerisinde kalan Apple, nihayet bu seneki iPhone'ler ile önemli yenilikleri hayata geçirmeyi planlıyor. İnternete sızan yeni nesil şarj adaptörü görüntüleri, planlanan yenilikler arasında USB-C portuna geçiş ve bunun beraberinde getireceği yüksek hızda şarj kabiliyetinin de bulunacağını gösteriyor.

Şarj adaptörü üzerinde USB-A yerine yeni nesil USB-C portuna yer verecek olan Apple, iPhone 9 ile birlikte piyasaya sürülecek aksesuarla 15/18W olmak üzere iki farklı güç çıkışıyla şarj imkanı sağlayacak. iPad adaptörlerinden bile daha yüksek hızda şarjı mümkün kılacak olan cihazın muhtemelen desteklediği model sayısı fazla olmayacak.

Geçen seneki iPhone modellerinin hızlı şarj kabiliyetine sahip olduğu biliniyor. Ancak kutu içeriğinde standart adaptöre yer veren teknoloji devi, 2018 model iPhone'ler ile kutu içeriğinde de güncellemeye gidecek gibi görünüyor. Şimdilik kesinleşmiş bir bilgi bulunmasa da yeni Apple telefonlarının Adroid'li rakipleri ile hızlı şarj mevzusunda durumu eşitleyeceğini söylemek mümkün.



Eklenme tarihi: 3.07.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler