iPhone 8 maketinin iPhone 7 ile karşılaştırma videosu yayınlandı

iPhone 8 maketinin iPhone 7 ile karşılaştırma videosu yayınlandı

Piyasaya sürülmesine üç ay gibi bir zaman kalan iPhone 8, ar-ge ve final tasarım sürecini geride bırakıp seri üretim aşamasına doğru ilerliyor. İnternete sızan şematik ve maketlerle yakından takip eden medya, henüz gerçek cihazı görüntüleme imkanı yakalayamasa da ona en yakın maket incelemesini yayınladı.

EverythingApplePro adlı YouTube kanalı, kısa süre önce bir aksesuar üreticisinin tedarik ettiği gerçek cihazı aratmayacak kalitedeki iPhone 8 maketi için detaylı bir video paylaştı. Maket, çift sensörlü arka kamera, cam arka yüzeye sahip yeni kasa ve düğmesiz ön yüz dizaynını şimdiye kadarki en gerçekçi formda bir araya getiriyor.

iPhone 7 ile karşılaştırılan Apple'nin 10. yıla özel akıllı telefonu, iddiaya göre 5,8 inç OLED ekran, 10 nm Apple A11 çipset, artırılmış gerçeklik uygulamalarına destek sunacak çift sensörlü arka kamera ve ekran altına yerleştirilmiş Touch ID biyometrik sensörle donatılacak. Yüksek kalite maket videosunu aşağıdan izleyerek eylülde resmiyet kazanacak bu cihazın final tasarımına yakından göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler