iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın pil kapasitesi

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın pil kapasitesi

Bu seneki iPhone'lerde de kullanım süresi bakımından herhangi bir artış görülmeyecek. Bunun yerine hızlı şarj desteği ve kablosuz şarj kabiliyetiyle donatılan telefonlar, yayımlanan yeni verilere göre geçen seneki iPhone 7 serisinden bile daha küçük pille piyasaya sürülecek. Görünen o ki yapılan enerji tasarruf düzenlemeleri sayesinde iPhone 8 ve iPhone 8 Plus aynı kullanım süresini daha küçük bataryayla elde edebilecek.

Çin'de resmen sertifikalanan telefonlar sırasıyla 1821 mAh ve 2675 mAh kapasiteli batarya paketini beraberinde getiriyor. Telefonların RAM kapasitesi de bu sertifika sayesinde resmen doğrulandı. Sızıntıların işaret ettiği gibi iPhone 8 2 GB, iPhone 8 Plus ise 3 GB LPDDR4 sistem belleği barındırıyor. Telefonlara 10 nm'lik Apple A11 Bionic çipseti güç veriyor.

22 Eylül'de resmen satışa çıkacak olan iPhone 8 ile 8 Plus'tan sonra 5,8 inç OLED ekranlı iPhone X'in satışı için hazırlıklar başlayacak. İlk duyuruya göre 3 Kasım'da tüketiciyle buluşacak yeni nesil Apple telefonunun bazı ülkelerde 2018'e kadar satışa sunulamayabileceği konuşuluyor.



Eklenme tarihi: 14.09.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler