iPhone 7s Plus'tan ilk kasa görüntüsü

iPhone 7s Plus'tan ilk kasa görüntüsü

Apple'nin 10. yıla özel olarak üreteceği telefonu bu sene sızıntı haberlerinde en çok bahsedilen cihaz oldu. iPhone 8 ismini taşıyacağı iddia edilen telefonla birlikte satışa çıkacak iPhone 7s ise gölgede kaldı. Ne gibi yenilikleri beraberinde getireceği merak konusu olan iPhone 7 serisinin halefi, güvenilir kaynakların paylaştığı yeni görüntüler sayesinde sızıntı dünyasını hareketlendirdi.

Kablosuz şarj teknolojisi desteğine sahip ilk Apple telefonu olacak serinin büyük ekranlı modeli iPhone 7s Plus, ilk kez iPhone 4'te kullanılan iki cam yüzey arasında metal çerçeveye sahip sandiviç tasarıma geri dönüş yapacak. Ekran dışındaki teknik özelliklerinin iPhone 8 ile paralellik göstereceği belirtilen 5,5 inçlik telefon, Apple A11 yongada sistem çözümünden gücünü alacak, çift sensörlü arka kamera ve muhtemelen 64 GB temel hafıza seçeneğiyle gelecek.

Apple, üç yeni akıllı telefonunu eylül ayının ilk yarısında tanıtıp ay sonunda piyasaya sürecek. Tüketiciler için önce iPhone 7s ve 7s Plus modellerinin satışa çıkacağı, seri üretimde karşılaşılan sorunlar nedeniyle 10. yıla özel iPhone sürümünün daha ileri bir tarihte çıkış yapacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 7.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler