iPhone 7s, 7s Plus ve 8 yan yana görüntülendi

iPhone 7s, 7s Plus ve 8 yan yana görüntülendi

Farklı kaynaklar tarafından seri üretimine başlandığı bildirilen 2017 model iPhone'ler yan yana görüntülendi. Arka yüzeyi kavisli camla kaplı olan telefonlar, Apple'nin yeni dizayn anlayışıyla geliştirilmişti. Final tasarımları internete sızan cihazlar eylüldeki tanıtıma hazır.

4,7 inçlik iPhone 7s ve 5,5 inçlik iPhone 7s Plus, geçen seneki iPhone 7 serisinden farklı olarak Apple A11 çipset, kablosuz şarj desteği ve daha yüksek kapasiteli RAM çipiyle gelecek. Öte yandan 10. yıla özel olarak üretilen 5,8 inç OLED ekranla donatılan iPhone 8, ön tarafta rakibi Samsung Galaxy S8 gibi dar çerçeveli bir tasarıma sahip olacak. iPhone 8'in ayrıca bronz altın renk seçeneğiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni Apple telefonları iOS 11 işletim sistemiyle birlikte eylül-ekim döneminde dünya genelinde tüketiciyle buluşacak. Son raporlar, iPhone 8'in diğer modellerle aynı zamanda satışa çıkacağını gösteriyor. Ancak satışın başladığı ilk haftalarda ürün stoğunun talebi karşılayamayacağından endişe ediliyor.



Eklenme tarihi: 11.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler