iPhone 7 Plus'ın tasarım detayları ortaya çıkmaya başladı

iPhone 7 Plus'ın tasarım detayları ortaya çıkmaya başladı

Apple ürünleri için lüks kasa modifikasyonları yapan Feld & Volk, iki sene önce iPhone 6'ya ait sızıntılarıyla teknoloji medyasının güvenini kazanmıştı. Daha önce yine Apple ürünlerine ait önemli detaylar paylaşan Rus tasarım şirketi, bu defa iPhone 7 Plus hakkında bildiklerini tasarladığı render görüntüleriyle ortaya çıkardı.

Çift arka kameraya sahip olması beklenen iPhone 7 Plus, birkaç defa iPhone 7 Pro olarak da anılmıştı. Bu seneki amiral gemi telefonları arasındaki donanım farkını artırması beklenen Apple, tıpkı gelecek hafta tanıtılacak 4 inçlik iPhone SE'de olduğu gibi alüminyum kasa üzerindeki anten kanallarını kenarlara çekecek. Ayrıca 7 Plus'ın arka tarafına aksesuar bağlantıları için sıkça tercih edilen üç pinli Pogo konnektörünün yerleştirilmesi bekleniyor.

iPhone 7'nin donanım paketinden çıkarılan 3,5mm ses jakı sayesinde 6,1 mm kalınlığında olduğunu belirten Feld & Volk, hem 7 hem de 7 Plus'ta arka kameranın daha büyük bir çıkıntıya sahip olacağını belirtiyor. Henüz seri üretimi bile başlamamış olan iPhone 7 söylentileri teknoloji dünyasını pek inandırmasa da geçen hafta Hong Konglu bir haber sitesi tarafından paylaşılan iPhone 7 Plus maketi, Feld & Volk'un yayımladığı görüntülerle birebir aynı. Gelecek hafta tanıtılacak iPhone SE, Apple'nin 2016 model ilk telefonu olarak bakalım alüminyum kasada yapıldığı iddia edilen bu değişikliklere sahip olacak mı.





Eklenme tarihi: 15.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler