iPhone 5S ve yeni iPad’ler

iPhone 5S ve yeni iPad’ler

Apple’ın 2013 yılında merakla beklenen yeni cihazları hakkında gün geçmiyor ki yeni bir tahmin ya da analiz çıkmasın. Özellikle firmaya yakınları ile tanınan şirketlerin tahminleri bu konuda biraz daha ön plana çıkarken bunlardan biri olan ve yakınlığı ile isminden söz ettiren iLounge sitesi de bazı öngörülerde bulundu.


iPhone 5S hakkında açıklamalarda bulunan site, henüz cihazın üretilmeye başlamadığını ve Apple’ın yeni akıllı telefonunda kameraya önem vereceğini belirtiyor. Sony’nin 13 MP’lik sensörünü kullanacağını iddia eden iLounge daha iyi bir flaş kullanılacağını ekliyor. Birçok sitede dedikodusu geçen büyük ekranlı iPhone’un ise ikinci planda yer aldığını belirten site 2013 senesi içerisinde Apple’ın böyle bir ürün düşünmediğini belirtti. Tanıtım ayı Temmuz olarak gösterilirken, tasarımın da iPhone 5 ile çok yakın olacağını ayrıca belirtiliyor.


Apple’ın yeni nesil tablet bilgisayarları için de bazı ayrıntılar veren iLounge 5 nesil iPad’in iPad Mini ile benzer bir yapıda olacağını ve daha önce Mart ayı olarak gösterilen tanıtım tarihin yanına Ekim ayını da ekliyor. 2. nesil iPad Mini de daha önceki öngörülere benzer bir şekilde Retina Ekran yineleniyor. Ekranım aynı zamanda daha ince olacağı ve çıkış tarihinin Ekim ayın olduğu söyleniyor.

Apple ile ilgili dedikoduların daha uzun bir süre karşımıza çıkacağı kesin. Yeni telefonların ve tablet bilgisayarların bu söylentilerden ne kadarını karşılaşacağını şimdilik bilmek çok zor, fakat fikir edinmek açısından nasıl bir önem taşıdığı ortada. Bu merakı gidermenin tek yolu ise tabii ki Apple’ı beklemek.



Eklenme tarihi: 27.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler