iPhone 5’deki simgelerin anlamları

iPhone 5’deki simgelerin anlamları

4 Ekim’de yapılacak olan yeni iPhone tanıtımı için Amerika ve Avrupa’daki basın mensuplarına gönderilen davetiyelerde dört ikondan oluşan bir görsel bulunuyor. Bu görsel üzerindeki 3 simgenin ne anlama geldiğini tahmin etmek kolay.

İlk 3 simge tamam
İlk simge takvim simgesi ve yeni iPhone’un tanıtılacağı 4 Ekim tarihini gösteriyor. İkinci simge ise tanıtımın yapılacağı saati gösteriyor. Üçüncü imge ise Apple’ın San Fransisko‘daki yerini işaret ediyor. Son simge olan cevapsız çağrı yapılmış telefon simgesi ise herkesin aklını karıştıran simge. Bunun neye işaret ettiği şuan için bilinmiyor.

Tahminler
Tabi Apple’ın bu şekilde bir davetiye göndermesi ve illa ki bir anlam verilmesi gereken simgeler kullanması sosyal ağlarda dolaşan bir şehir efsanesine dönüştü bile. Genellikle 1'in anlamını tanıtımda iki yerine sadece bir telefon tanıtılacağı yönünde yorumlayanlar var. Fakat iki telefon tanıtılacağı zaten bir söylentiden ibaretti. Apple’da iPhone davetinde bu söylentiyi muhatap alacak bir firma değil. Davetiyenin Haydi iPhone konuşalım başlıklı olması da kafa karıştıran durumlardan biri. Bu durum iPhone’a sesli kontrol mu geldi sorusunu akıllara getiriyor. Hepsini 4 Ekim günü göreceğiz.

iPhone 5’deki simgelerin anlamları



Eklenme tarihi: 29.09.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler