iPhone 5C için tasarlanan yeni kılıflar ortaya çıktı

iPhone 5C için tasarlanan yeni kılıflar ortaya çıktı


Apple, yeni iPhone'lerini tanıtacağı meşhur etkinliğini yine Eylül'de organize edecek. Bu sene iki farklı model sergileyecek olan firmanın aksesuar üreticilerine yolladığı referans kasalar, birkaç gün önce uzak doğulu bir haber sitesi tarafından detaylıca incelenmişti. Yeni Apple telefonlarında iPhone 5C ile ilgili son doğrulama, yine Amazon'dan geldi. Çevrimiçi alışveriş sitesi, ünlü bir aksesuar şirketine ait ilanlar sayesinde cihazın dizaynı ve isimlendirmesine dair bir kez daha kuvvetli somut deliller sunmuş oldu.

Spigen SGP'ye ait ilanlarda, plastik kasalı iPhone 5 sürümü için tasarlanan üç farklı kılıf ve bir ekran koruyucu film yer alıyor. iPad mini'yi andıran çizgilere sahip iPhone 5C'nin yalnızca beyaz renkli kasası gözler önüne serilmiş olsa da teknoloji medyası, kırmızıdan yeşile birçok farklı renkte polikarbonat kasa seçeneğinin sunulacağını iddia ediliyor. Yayımlanan kasa görüntüleri de bu iddiaları destekliyor.

iPhone 5C'nin ilk kılıf ve aksesuarları 20 Eylül'de stoklara girecek. Yeni iPhone modellerinin ise; 10 Eylül'de tanıtılıp takip eden günlerde satılmaya başlayacağı ileri sürülmüştü. AllThingsD'nin raporunu haklı çıkaran ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 13.08.2013
Kaynak: Amazon (1), Amazon (2)

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler