iPhone 4S’e hata bulmak için çırpınanlar

iPhone 4S’e hata bulmak için çırpınanlar

Yeri geldiğinde iPhone’u yerlere göklere sığdıramayanlar cihazla ilgili küçük bir hata söylentisi çıktığında neredeyse tüm dünya yanmış gibi tepki gösteriyorlar. Bugüne kadar iPhone için söylenmedik kötü söz kalmadı. Ama işte gördüğünüz gibi iPhone 4S bir önceki tüm modellerinin satış rakamlarını katladı.

En ufak hataları dünyanın en büyük sorunu gibi göstermek
Apple’ın kendi geliştirdiği yüksek teknolojik donanımlar, iPhone’ların diğer cihazlara göre daha ileri seviyede olmasını sağlıyor. Bir cep telefonu için işletim sistemi ve donanım çok önemli. Ve bu ikisini Apple oldukça iyi harmanlıyor. Fakat Apple’ın amacı kusursuz bir cihaz değil. Hiçbir zaman da olmadı. Yapabildiklerinin en iyisini yapıyorlar. Bunu herkes biliyor. Fakat cihazlardaki en ufak hataları dünyanın en büyük yanlışı gibi göstermenin bir anlamı da yok.

İçi boş gündemler
Mesela yeni çıkan SIM kart hatası. iOS 5.0.1 güncellemesi ile telefonunuzun ekranında “Geçersiz SIM kart” uyarısı görebiliyorsunuz. Bu problemle karşılaşan bir çok kişi var. Problemin çözümü ise cihazı yeniden başlatmak. Kapatıp açtığınızda bu problem ortadan kalkıyor. Ama içi boş gündem yaratmayı seven internet siteleri bu tür basit problemleri sanki dünyanın sonuymuş gibi veriyorlar. Haberi okuyanlarda zaten okuyup geçiyor. Okuyucu neyi dikkate alıp almayacağını biliyor.

Kalitesiz içerikli teknoloji siteleri
“iPhone’da inanılmaz hata”, “iPhone alanlar pişman” başlığı ile verilen bu tür basit hatalar, okunma sayısı olarak çok okunsa da, sitelerin içeriğinin kalitesizliğini gösteriyor.



Eklenme tarihi: 27.11.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler