iPhone 11'in render görüntüleri sızdı

iPhone 11'in render görüntüleri sızdı

2018 model akıllı telefonlarından beklediği geri dönüşü alamayan Apple, yeni yılda ürün güncelleme stratejisini değiştirebilir. Bu hususta henüz elle tutulur bir delil ortaya çıkarılmış değil, fakat meşhur sızıntı kaynağı OnLeaks'ten gelen render görüntüler iPhone 11'e dair ilk detayları ortaya çıkarıyor.

Henüz ar-ge aşaması tamamlanmamış olan iPhone XI, iddiaya göre üç sensörlü bir arka kameraya sahip olacak. Render görüntülerinde kare şeklinde bir arka kamera ünitesi ihtiva edeceği işaret edilen yeni nesil iPhone, bir başka kaynak tarafından da doğrulandı. Ancak şuan için tasarım konusunda final seviyeye ulaşılmamış olması, görüntülerin eylüldeki lansmanda yüzde yüz değişmemiş bir biçimde karşımıza çıkma ihtimalini düşürüyor.



Bilhassa uygun(!) fiyatlı iPhone XR'nin düşük satış performansı yüzünden ciddi sıkıntı yaşayan Apple, 2019'da olağan dışı bir ürün güncellemesiyle basının karşısına çıkabilir. Teknoloji devinin ne gibi radikal hamleler hayata geçireceği ilerleyen aylarda peyderpey gün yüzüne çıkacaktır.



Eklenme tarihi: 7.01.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler