Apple iPad Pro şematiği ortaya çıktı

Apple iPad Pro şematiği ortaya çıktı

2011'de Apple iPad ile yükselişe geçen ve durgun bir yılın ardından büyüme ivmesini kaybederek daralmaya başlayan tablet piyasası yeni kurtarıcısını arıyor. Sektörü canlandıran Cupertino merkezli teknoloji devinin çözümü ise hazır. Daha geniş ekranlı bir tabletle bu cihaz türünün kabiliyetlerini artırmayı amaçlayan Apple, bu sayede gerek kurumsal piyasayı gerekse dizüstü-tablet kategorisini hedef almış olacak.

iPhone 6 ve 6 Plus modellerine gösterilen yoğun ilgi sebebiyle seri üretimi geciken iPad Pro adlı yeni tabletin nihayet ilk şematik sızıntısı gerçekleştirildi. 12,9 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak ürün, 305,7 mm yükseliğinde ve 222,6 mm genişliğinde tasarlanmış. Sadece 7,2 milimetre kalınlığındaki tablet, büyük ihtimalle bükülme sorunlarıyla karşılaşılmaması için Apple Watch akıllı saatinde de kullanılan 7000 serisi alümünyumdan imal edilmiş bir kasayla donatılacak.



Sonbaharda satışa çıkması beklenen iPad Pro'nun satışa çıkan ilk kılıflarıyla yapılan normal iPad karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler