iOS uygulaması: Montaj ile videolarınızı sosyal ağlarda paylaşın

iOS uygulaması: Montaj ile videolarınızı sosyal ağlarda paylaşın

Akıllı telefonların kameraları geliştikçe çekilen fotoğraflar ve videoların kaliteleri, saklanan anlar da günden güne başka bir anlam kazanıyor hepimiz için. Özellikle Instagram ile başlayan resimlerin üzerinde filtreler uygulayarak sosyal ağlarda paylaşma olayı ise günden güne daha artıyor.


Montaj uygulaması da artık filtre olayını size videolarınız için sunuyor. Burada farklı olarak uygulama bunu yaparken isminden de anlaşılacağı üzere videolarınızı beşer saniyelik parçalar halinde çekmenize izin veriyor ve farklı videoları birleştirerek size tek bir video hazırlıyor. Bunu hazırlarken videolara farklı filtreler, müzikler eklemenize izin veriyor. Bu beşer saniyelik videoları siz sıralayabildiğiniz gibi, isterseniz cihazınızı sallayarak da yapabiliyorsunuz.



Yaptığınız videoları sosyal ağlarda paylaşmanıza da izin veren Montaj uygulaması, bugün indirilmeye sunulacak fakat henüz Apple’ın uygulama mağazası App Store’da bulunmuyor. Uygulamanın kendi İnternet sitesinden bu adresten ulaşarak listeye kendinizi kayıt ettirip, uygulama çıktığında haberdar olabilir ya da uygulama çıktığı anda ekleyeceğimiz linkle buradan indirebilirsiniz. Montaj uygulamasının Android versiyonun ise önümüzdeki aylarda çıkacağını da ayrıca belirtelim.



Eklenme tarihi: 22.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler