iOS 9 beta 3 güncellemesi yayımlandı, genel beta çok yakında geliyor

iOS 9 beta 3 güncellemesi yayımlandı, genel beta çok yakında geliyor

İki haftalık periyotlarla iOS 9 işletim sistemini güncellemeye devam eden Apple, bugün üçüncü beta dağıtımına resmen başladı. 13A4293f yapı numaralı yeni iOS 9 sürümü, dokuz numaralı işletim sisteminin en büyük yeniliklerini beraberinde getiriyor. Geçen hafta resmen açıklanan Apple Music desteği sürümün başlıca yeniliklerinden.

iOS 9 deneme sürecine katılan geliştirici ve kullanıcılar ilk defa iOS 9 beta 3 ile Apple Music hizmetine erişim imkanı sağladılar. Beraberinde yeni müzik ayarlarını da getiren Apple Music'in yanı sıra iPad için tek sayfada 4x4 uygulama görüntüleyebilen klasör desteği, Apple News uygulaması, Fotoğraflar uygulamasına özçekimler için yeni klasör ve yeni çift kademeli Apple ID doğrulama fonksiyonunu beta 3'te bulmak mümkün olacak.

Şuan için yalnızca iOS 9 deneme versiyonlarına erişim hakkı bulunan resmi Apple geliştiricileri tarafından kullanılabilen Kaliforniyalı teknoloji devinni son platform yükseltmesi çok yakında genel beta olarak yayımlanacak. Çift kademeli doğrulama sistemine dair destek dökümanlarında fark edilen resmi bilgiye göre, yeni doğrulama sistemiyle iOS 9 ve OS X El Capitan genel beta dağıtımlarına hazırlık yapılıyor. Yani önümüzdeki günlerde dileyen Apple cihaz sahiplerinin iOS 9 deneme sürecine dahil olabileceğini söylemek mümkün.



Eklenme tarihi: 8.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler