iOS 9.2.1 ile eski iPhone'ler hızlanıyor

iOS 9.2.1 ile eski iPhone'ler hızlanıyor

iOS 9 işletim sistemini daha hızlı olarak lanse etmesine rağmen eski iPhone'lerde ciddi performans kaybına sebep olan Apple, geçen sene bir grup kullanıcı tarafından dava edilmişti. Her yeni iOS sürümünde eski cihaz sahiplerine benzer sorunlar yaşatan teknoloji devi, iOS 9.2.1 ile kullanıcılara istediğini vermiş görünüyor.

iAppleBytes tarafından gerçekleştirilen bir yazılım karşılaştırması, iPhone 4s üzerinde iOS 8'den daha yavaş çalışan iOS 9'un son stabil güncelleme sayesinde ciddi oranda hızlandığını gözler önüne serdi. Açılış süresi hususunda hala iOS 8'in gerisinde olan iOS 9.2.1, özellikle uygulama açılışlarında en az iOS 8 kadar hızlı, hatta bazı uygulamalarda daha hızlı olduğunu gösteriyor.

iOS 8.4.1 ve iOS 9.2.1 arasındaki detaylı karşılaştırmayı aşağıdan izleyerek son güncellemenin nasıl bir performans artışı yaşattığını görebilirsiniz. iPhone 4s'nin son büyük güncellemesi olan iOS 9'da yaşanan bu gelişme her ne kadar sevindirici olsa da ilerleyen stabil sürümler dağıtımlarıyla performansın daha da artırılması ümit ediliyor.



Eklenme tarihi: 22.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler