iOS 8.3 beta 2 dağıtılmaya başladı

iOS 8.3 beta 2 dağıtılmaya başladı

Apple, bir süre önce iOS tarihinde ilk defa aynı anda iki yazılım güncelleştirmesini deneme sürecine sokmuştu. Halihazırda Apple Watch için için iOS 8.2'yi optimize eden Cupertino merkezli teknoloji devi, bu sürümden sonra yayımlanacak iOS 8.3 de beta dağıtım takvimine ekledi.

İlk beta sürümü tam iki hafta önce yayımlanan 8.3, bugün 12F5037c yapı numaralı iOS 8.3 beta 2 ile ikinci deneme sürümü aşamasına ulaştı. Nisanda Apple CarPlay araç içi eğlence ve mobil cihaz entegrasyon sistemiyle uyumluluk, Siri için daha gelişmiş sesler ve yeni dil seçenekleri ile yeni emojileri beraberinde getirecek olan iOS 8.3, son deneme sürümünde şu değişiklikleri ekosisteme entegre ediyor;

- Irk ve cinsiyete göre seçenekleri artırılmış emojiler
- Emoji güncellemesi kapsamında yeni ülke bayrakları, mevcut emojilerde değişiklikler
- Siri için yeni dil seçenekleri: Türkçe, Danca, Flemenkçe, İngilizce (Hindistan), İngilizce (Yeni Zelanda), Portekizce (Brezilya), Rusça, İsveççe, Tayca.

Mart ortalarına doğru, yani muhtemelen iki hafta sonra üçüncü beta sürümü dağıtılacak olan iOS 8.3, bu yazılımla aynı zamanda tüm iOS kullanıcıları için de denenebilir hale gelecek. Apple, mobil cihaz kullanıcılarını da yeni sürüm güncellemelerinin test aşamasına dahil etmiş olacak.



Eklenme tarihi: 23.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

muharrem DENGE - 26.02.2015 12:14:00
Aynı Sürümü İphone 4S Telefonuma Yükledim Telefonum Wİ-Fİ Arızası oldu çalışmıyor
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler