iOS 7'nin genel dağıtımı 18 Eylül'de başlıyor

iOS 7'nin genel dağıtımı 18 Eylül'de başlıyor


200'den fazla yeni özellik ve farklı bir dizayn anlayışıyla tasarlanan kullanıcı arayüzü ile iOS 7, Apple'nin 700 milyona ulaşan mobil ekosistemini görsel anlamda baştan aşağı yenileyecek. Firmanın üst düzey başkan yardımcılarından , iOS 7'nin eski cihaz kullanıcılarına yeni bir mobil aygıt tecrübesi yaşatacağını düşünüyor.

İlk olarak hazirandaki WWDC 2013 konferansında tanıtılan iOS 7, üç aydır geliştiricilere özel olarak dağıtılan deneme versiyonlarıyla gelişimini sürdürüyordu. Nihayet bugün son sürüme ulaşan yedinci büyük platform güncellemesi, 18 Eylül tarihinde tüketicilere ücretsiz olarak ulaştırılmaya başlayacak.

iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini ve beşinci nesil iPod touch modellerini kapsayan güncelleme dağıtımının yüz milyonlarca cihazı kapsayacak şekilde yayılması zaman alacaktır. Bu nedenle tüm aygıtların aynı gün yeni yazılıma yükseltilmesi mümkün görünmüyor. En geç eylül sonuna kadar sıraladığımız modellere sahip Apple müşterileri, yeni arayüzüyle iOS 7'yi kullanmaya başlayabilecek.

iOS 7 genel dağıtımıyla birlikte Apple'nin yeni iTunes Radio servisi de kullanıma sunulacak. 25 dolar değerindeki yıllık iTunes Match abonelik ücretini ödeyen müşterilerin hizmetten reklamsız bir şekilde faydalanabileceğini belirtelim.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 10.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler