iOS 7, iPhone, iPad ve iPod touch için dağıtılmaya başladı

iOS 7, iPhone, iPad ve iPod touch için dağıtılmaya başladı


Yeni bir kullanıcı arayüzü anlayışını beraberinde getiren yedinci büyük iOS işletim sistemi güncellemesi resmen yayımlandı. Yeniden dizayn edilen arayüz ögeleri, pencereler, menüler ve daha gelişmiş çekirdek uygulamalarla mevcut iOS kullanıcılarına yepyeni bir mobil aygıt deneyimi yaşatmayı vaat eden iOS 7, dakikalar önce bazı iPhone, iPad ve iPod touch modelleri için cihaz sahiplerilere OTA yoluyla ulaştırılmaya başladı.

Cihazdan cihaza boyutu değişen iOS 7 yükseltmesi, 667 MB - 900 MB arası bir indirme gerektiriyor. Bu güncellemeyi kurabilmek içinse cihazda en az 3,3 GB boş depolama alanı bulunmalı. iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini iPod touch 5 için indirilebilir olan iOS 7 yazılımını aletinizdeki Ayarlar uygulamasından Genel-Yazılım Güncellemeleri sekmesini kontrol ederek sorgulayabilir, ikinci bir yöntem olarak bilgisayar bağlantısıyla iTunes programından son sürüme yükselmeyi deneyebilirsiniz.

iOS 7 işletim sistemi hakkında daha fazla detay için buradaki haberimizi inceleyebilir, iOS 7 özelliklerinin cihazlara göre nasıl değiştiğini öğrenmek için The Verge tarafından yayımlanan aşağıdaki tabloyu gözden geçirebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 18.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler