iOS 7.1 beta 2 resmen dağıtıma sunuldu

iOS 7.1 beta 2 resmen dağıtıma sunuldu

Apple, geçen ay ilk deneme sürümüyle resmen indirmeye sunduğu iOS 7.1 yazılımının ikinci versiyonunu yayımladı. Teknoloji devinin geliştirici merkezinden yalnızca geliştirici hesabına sahip kullanıcıların edinebildiği test aşamasındaki yeni sürüm, iOS 7.1 beta 2 dağıtımıyla deneme safhasındaki sonraki adımını da geride bıraktı.



Touch ID ve Passcode ayarlarını Genel ayar menüsünden ana menüye taşıyacak 11D5115d yapı numaralı güncelleme, ilk beta sürümünden daha hızlı animasyonlar, ton ayarının değiştirilemeyip tüm seslerde varsayılan tonun duyulmasına neden olan problemin çözümü, kontrol merkezine eklenen yeni animasyon, yeniden tasarlanan liste görünümüne sahip takvim uygulaması, ekran üzerindeki düğmeleri belirgin hale getirerek dokunmayı kolaylaştırabilme fonksiyonu ve yeni bir iPad duvar kağıdını beraberinde getiriyor.

Beta 1'deki siyah klavye seçeneğinin kaldırıldığo bu yükseltmeyi OTA yoluyla ilk sürümün yüklü olduğu aygıtlara kurmak mümkün. Stabil iOS 7 işletim sisteminden gücünü alan iPhone, iPad ve iPod touch model sahipleri bir geliştirici hesabı aracılığıyla test amaçlı dağıtılan bu son sürüm iOS 7.1'i tecrübe edebilirler.

Şimdilik ne zaman kararlı sürüme ulaşacağı bilinmeyen iOS 7.1'in genel dağıtım tarihine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sonraki deneme versiyonları hakkında en detaylı bilgi için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 13.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler