iOS 12'nin ilk genel betası yayımlandı

iOS 12'nin ilk genel betası yayımlandı

Haziran başından beri geliştiricilerle birlikte iOS 12 güncellemesi için deneme sürümü çalışmalarını sürdüren Apple, nihayet genel beta programı kapsamında da ilk dağıtımı başlattı. Cihaz sahiplerinin bu adresten kayıt yaptırabildiği genel beta sistemi, büyük güncellemeleri erkenden test etme fırsatı sunuyor.

Özellikle eski cihazlarda hatrı sayılır performans artışı, grup halinde FaceTime görüntü görüşme, yenilenen rahatsız etme modu, ekran başında harcanan vakti en iyi şekilde değerlendirmek için tasarlanmış Screen Time fonksiyonu ve yeni grup uyarı özelliğiyle verimli uyarı yönetimi gibi başlıca yenilikleri beraberinde getiren iOS 12, WWDC 2018 kapsamında tanıtılmıştı.

Her büyük iOS güncellemesinde olduğu gibi eylülde yeni iPhone'ler piyasaya sürüldükte sonra stabil versiyonu yayımlanacak olan iOS 12, bu tarihe kadar genel beta kullanıcıları ve geliştiriciler tarafından test edilecek.

iOS 12 ile iPhone X kullanıcıları yeni Animoji kabiliyetleriyle tanışacak. Memoji adı verilen kişiselleştirilebilir üç boyutlu avatarlar, cihazın bu fonksiyonunu daha etkili kullanmaya yarayacak.



Eklenme tarihi: 27.06.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler