iOS 12'nin FaceTime grup video görüşme özelliği ertelendi

iOS 12'nin FaceTime grup video görüşme özelliği ertelendi

Bu haftaki rutin beta dağıtımını birkaç gün önce gerçekleştiren Apple, her ne kadar performans sıkıntıları sebebiyle güncellemeyi geri çekmiş olsa da geliştiricilere önemli bir mevzu hakkında malumatını iletmiş oldu. Teknoloji devi, WWDC 2018'de iOS 12 ile birlikte tanıtılan FaceTime grup video görüşme özelliğinin ertelendiğini duyurdu.

32 kişiye kadar toplu görüntülü görüşme yapabilme imkanı tanıyan FaceTime grup video görüşme özelliği, anlık olarak konuşan kişi sayısına göre görüntüleri ekran üzerinde mantıklı bir şekilde konumlandırabiliyor. Canlı efektler de işin içerisinde girdiğinde ortaya sadece mobil veri için değil Wi-Fi bağlantısı için de külfeti bol bir hizmet ortaya çıkıyor. Bu sebeple Apple'nin grup FaceTime'nin optimize edilmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyması makul karşılanabilir.

iOS 12 beta 7'nin geliştirici notları üzerinden duyurulan erteleme haberi, grup FaceTime için sonbaharda ek bir güncelleme yayımlanacağına işaret ediyor. Bu güncelleme, muhtemelen iOS 12.1 gibi bir büyük yazılım paketine entegre halde cihaz sahiplerine dağıtılacaktır. İlk iOS 12 stabil sürümü ise eylül sonunda kullanıma sunulacak.



Eklenme tarihi: 15.08.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler