iOS 12 beta 6 güncellemesi dağıtılmaya başladı

iOS 12 beta 6 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Haftalık beta rutinine ağustosta da bozmadan devam eden Apple, geliştiriciler için iOS 12 beta 6, genel beta programına kayıtlı cihaz sahipleri içinse beşinci beta paketinin dağıtımına başladı. Resmi iPhone etkinliğine bir hafta gibi kısa bir zaman kalan teknoloji devi, büyük yeniliklerde sorunların büyük bir kısmını çözerek günlük kullanım şartlarını iyileştirmeyi başardı.

Beta 6 ile önceki deneme sürümlerinde tespit edilen ayarlar uygulamasıyla alakalı bazı ciddi sorunlar giderilmiş, Siri'nin uygulama açma kısayollarında yaşanan aksaklık çözülmüş. Bunun dışında genel güvenlik sorunu çözümleri ve performans optimizasyonlarıyla hem geliştiriciler hem de genel beta kullanıcıları iOS 12'yi en sorunsuz haliyle tekrar test etmeye başladı.

Eylülün ikinci salı günü Apple Park bünyesindeki Steve Jobs organizasyon alanında düzenlenmesi beklenen büyük iPhone etkinliği, aynı zamanda iOS 12'nin ilk stabil versiyonuyla dağıtılmasına da şahitlik edecek. Yazılımın bu tarihe kadar en az üç deneme sürümünün daha yayımlanması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 7.08.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler