iOS 12 beta 2 yayımlandı

iOS 12 beta 2 yayımlandı

WWDC 2018'de yeni iOS 12 işletim sistemiyle geliştirici ve teknoloji dünyasının karşısına çıkan Apple, yazılımın ikinci deneme sürümünü dağıtmaya başladı bile. Hızla beta süreci başlayan iOS 12, yeni sürümde önemli değişiklikleri beraberinde getiriyor.

32 kişiye kadar toplu FaceTime görüntülü görüşme desteği, kişiselleştirilebilir Animoji -Memoji- ve daha akıllı bir Siri'yi beraberinde getirecek olan iOS 12'de birçok çekirdek uygulama da yeni özelliklerle elden geçirilecek. Bu düzenlemeleri beta süreci boyunca kademeli olarak hayata geçirip şekillendirecek olan Apple, iOS 12 beta 2'de kısa süre önce tanıttığı 'Screen Time' fonksiyonunda bazı düzeltmeler yaptı.

Telefon başında geçirilen zamanı ölçerek akıllı kullanım alışkanlıkları oluşturmaya yarayan Screen Time, yeni sürümle birden fazla cihazın kullanım durumunu öğrenmeye imkan tanıyor. Bazı menülerin yeniden tasarlandığı, ilk deneme sürümünde geliştiriciler tarafından tespit edilen hataların giderildiği iOS 12 beta 2, şimdilik genel beta programı kapsamında yayımlanmış değil. Normal kullanıcıların temmuz başına doğru beta seviyesindeki iOS 12'yi tecrübe etmesi planlanıyor.



Eklenme tarihi: 21.06.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler