iOS 12.3 güncellemesi dağıtılmaya başladı

iOS 12.3 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Geliştirici ve genel beta programına kayıtlı kullanıcıların altı deneme sürümüyle testlerini gerçekleştirdiği iOS 12.3 güncellemesi nihayet tüm cihaz sahiplerine dağıtılmaya başladı. Yeni alt sürüm yükseltmesi, Apple'nin 25 Mart'taki bahar etkinliğinde tanıtılan yeni dijital içerik uygulamasıyla öne çıkıyor.

Bugün itibarıyla 100'den fazla ülkede erişime açılan Apple TV, teknoloji devinin iTunes platformundaki 100 binin üzerinde dizi, film ve benzeri dijital içeriğini tek bir uygulamaya taşıyor. Sonbaharda kullanıma sunulacak Netflix benzeri dijital abonelik servisine hazırlık mahiyetinde bir yeniden tasarım süreci geçiren Apple TV'ye tüm bunların yanı sıra televizyon kanalları sekmesi de eklenmiş. Bölgeden bölgeye değişiklik göstermek üzere HBO, Starz, Showtime gibi kablo TV yayınlarının çevrimiçi versiyonlarını çevrimdışı izleme desteğiyle Apple TV üzerinden takip etmek mümkün olacak.

iPhone ve iPad kullanıcılarına televizyon ve sinema dünyasının son yapımlarına en kolay şekilde erişme imkanı tanıyan servislere bir yenisini daha ekleyen Apple, asıl mücadelesini sonbaharda abonelik sistemini hayata geçirmesiyle başlatacak. Son dönemde attığı adımlarla elinde tuttuğu yüz milyonlarca kullanıcıyı kendi servisleri ve dolayısıyla kendi ekosisteminde tutmaya yönelik çaba harcayan şirket, beklentilerin altında kalan Apple Music'ten sonra rekabetin çok daha kuvvetli olduğu video içerik segmentinde nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.



Eklenme tarihi: 14.05.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler