iOS 12.1.1 güncellemesi çıktı

iOS 12.1.1 güncellemesi çıktı

Apple, son stabil güncellemesi 12.1'den sonra bu hafta yeni bir alt sürüm yazılım paketiyle kullanıcıların karşısına çıktı. Doğrudan tüm cihaz sahipleri için yayımlanan güncelleme, FaceTime üzerine yoğunlaşan kısa bir yenilik listesine sahip.

FaceTime görüntülü görüşmesi sırasında canlı fotoğraf kaydı fonksiyonunu yeniden aktif hale getiren iOS 12.1.1, platformun meşhur iletişim hizmetinin arayüzünü de yeniliyor. Ekranın alt kısmında yer alan özellik kısayollarıyla dolu çubuğu ek özellikleri de barındıracak şekilde yeniden tasarlayan Apple, bu küçük güncellemeyle birlikte ayrıca fiziksel SIM yuvasını pasif hale getirme imkanı da tanıyor. Böylece birçok ülkede operatörlerin destek sunmaya başladığı eSIM özelliği öne çıkarılmış olacak.

iPhone XR'nin kilit ekranında Haptic Touch işlevinden istifade ederek uyarıların detaylarını görüntülemeyi mümkün kılan 12.1.1 güncellemesi, son olarak da iPhone'lerdeki Apple Watch uygulamasının simgesini son model Apple Watch 4'e benzeyecek şekilde yenileyecek. Bu ve benzeri yenilikler için birkaç küçük yazılım paketi daha yayımlaması beklenen Apple, asıl büyük sürüm güncelleştirmesini ilerleyen tarihlere saklıyor.



Eklenme tarihi: 15.11.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler