iOS 11 beta 2 güncellemesi yayımlandı

iOS 11 beta 2 güncellemesi yayımlandı

İki hafta önce Apple'nin WWDC 2017 geliştirici konferansında resmiyet kazanan iOS 11, deneme sürecindeki ikinci kademeye ulaştı. Şimdilik geliştiricilerle sınırlı olan beta programında ikinci yazılım dağıtımı başladı. Beta 1'de tespit edilen çok sayıda sorunun çözüme kavuştuğu yeni sürüm, aynı zamanda tanıtımda vaat edilen önemli özelliklerden birini aktif hale getiriyor.

Rahatsız etme özelliğinin araç kullanımı için uyarlanan versiyonu iOS 11 beta 2 ile ilk kez fonksiyonel hale geliyor. Kilit ekranı/kontrol merkezine yeni animasyon, mobil veri kullanımında uygulama indirmeye 100 MB sınırlaması, kontrol merkezinin uygulama içerisinde yanlışlıkla açılmasını engelleyecek yeni ek ayar ile Dosyalar uygulamasına eklenen Dosyalar'a Kaydet seçeneği de beta 2 sürümüyle işletim sistemine entegre ediliyor.

iOS 11 beta sürecinin haziran sonunda genel beta programına dahil edilmesi bekleniyor. Halen günlük kullanıma uygun olmadığı rapor edilen yazılımın son versiyonu hakkında Macrumors'un yayınladığı aşağıdaki videodan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler