iOS 11.1 beta 1 çıktı

iOS 11.1 beta 1 çıktı

Dün tüm cihaz sahipleri için iOS 11.0.1 güncellemesini yayımlayan Apple, bugün ise yeni beta yazılım programını başlattı. Daha büyük sorun çözümleri ve değişikliklerin mevcut olacağı güncelleme, iOS 11 tanıtımında bahsedilip ilk stabil dağıtımda yer almayan özellikleri de içerebilir.

Geliştiriciler için indirmeye sunulan iOS 11.1 beta 1, yayımlanan resmi değişiklikler listesine göre kayda değer bir düzenleme içermiyor. Küçük çaplı sorunların çözüme kavuşturulduğu ilk deneme sürümü, önümüzdeki günlerde genel beta programı kullanıcıları için de erişime açılacak. Ancak iOS 11'in performans ve pil ömründen memnun kalmayıp son betada şansını denemek isteyen kullanıcıların ilerleyen haftalarda yayımlanacak daha olgun dağıtımları test etmesi tavsiye ediliyor.

Kullanıcılar arası kolay para transferi sağlayan Apple Pay Cash ve mesajların iCloud'da yedeklenmesi gibi önemli fonksiyonları henüz faaliyete geçmeyen iOS 11'in .1 güncellemesinden sonra bu yeniliklerden bazılarını bünyesine katması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 27.09.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler