İlk iOS 10.2 beta sürümü yayımlandı

İlk iOS 10.2 beta sürümü yayımlandı

Geçen hafta resmen dağıtımı gerçekleştirilen iOS 10.1, çift arka kameralı iPhone 7 Plus'a yeni bir çekim modu kazandırmıştı. Bugün iOS 10'un ikinci büyük güncelleştirmesi için beta sürecini resmen başlatan Apple, bu defa emoji odaklı bir yazılım düzenlemesi hazırlıyor.

Unicode 9.0 standardıyla gelen çok sayıda yeni emojiyi iOS cihazlarına kazandıracak olan iOS 10.2 güncelleştirmesi, bununla birlikte iPhone 7'nin tanıtımında kullanılan iki duvar kağıdını nihayet sisteme kazandırıyor. 10.2 sürüm yükseltmesinin diğer yenilikleri şunlar; videolar uygulaması için içerik önizlemesi ve kısayol işlevi gören yeni widget, kamera uygulamasının çekim ayarlarını kayıtlı tutması için yeni bir ayar seçeneği, Apple Müzik uygulamasında çalma listelerini sıralamak için yeni seçenekler.

Geliştiriciler için başlayan iOS 10.2 beta süreci, önümüzdeki günlerde genel beta programı kullanıcıları için de başlamış olacak. Yine bir ay gibi bir süre devam etmesi beklenen iOS 10.2 deneme aşamasından sonra aralıkta tüm cihaz sahipleri ikinci büyük iOS 10 yükseltmesini kullanmaya başlayacak.



Eklenme tarihi: 1.11.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler