İnternetin en güzeli Turkcell oldu

İnternetin en güzeli Turkcell oldu

Operatörlerin internet sayfaları arasında en kullanışlı olanı Turkcell’in internet sayfası. Ana sayfada güncel bir kampanya veya servis tanıtımının yanında ziyaretçilerin kullandığı hattın türünü seçmeleri için iki menü bulunuyor. Bu menülerin içinde ise hattın türüne ait yenilikler, servisler, kampanyalar ve tarifeler hakkında bilgiler yer alıyor. Ayrıca ana sayfadan direk olarak Turkcell-im, Gnctrkcll ve İşTcell sayfalarına da ulaşabiliyorsunuz. Sayfanın üst kısmında ise ücretsiz mesaj gönderebileceğiniz “Web Mesajlarım”, tüm abonelik işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz “Online İşlem Merkezi” ve kredi kartıyla kontör satın alabileceğiniz “Web Kontör" servisleri bulunuyor.

Turkcell www.turkcell.com.tr


Avea görsel içerik olarak çok zengin
Avea’nın sitesi de kullanılabilirlik açısından iyi derecede. Ana sayfada hareketli bir çok görsel içerik bulunuyor. Kampanyaların ve avantajların tümüne ana sayfadan ulaşabiliyorsunuz. Avea’nın internet sayfasında ziyaretçiler Bireysel ve Kurumsal olarak ayrılıyor. Kendi abonelik türünüzü seçtiğinizde size ait tarifeleri görebiliyorsunuz. Her tarifede hem kontörlü hem de faturalı kullanıcılar için bilgiler yer alıyor. Ekranın solunda bulunan menüyü kullanarak tüm içeriğe ulaşabiliyorsunuz.

Avea www.avea.com.tr


Vodafone çok karışık
Vodafone’un sitesi bu yıl içerisinde bir çok kez değişikliğe uğradı. Son yapılan düzenleme ile birlikte sitenin içeriği iyice karıştı. Ana sayfadaki yazıların çok küçük boyutlarda ve çok sık olması ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarını zorlaştırıyor. Bu karışıklığı ise üst menü biraz olsun önlemekte. Henüz tam olarak hazır olmadığından dolayı bir çok yerde yazım hatası da bulunuyor. Yeni tasarımdaki en güzel yeniliğin hattınız ile ilgili işlemlerinizi yapabileceğiniz menüye direk ana sayfadan ulaşabilmeniz olmuş. Numaranızı ve şifrenizi girerek bir çok işlemi ücretsiz yapabiliyorsunuz.

Vodafone www.vodafone.com.tr


Mobilize Bilgi
Sitemizde bulunan yüzlerce telefondan beğendiklerinizi inceleyebilir, istediğiniz telefonlara yorum yazıp puanlama yapabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar onaylandıktan sitemizde yayınlanır ve diğer kullanıcılar için ön bilgi oluşturur. Yorum sayfasında verdiğiniz mail adresini diğer kullanıcılar göremezler.



Eklenme tarihi: 5.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler