İnternet paketleri müzik hediyeli

İnternet paketleri müzik hediyeli

31 Aralık 2009 tarihine kadar haftalık 50MB internet paketi aboneliği başlatan Turkcell aboneleri 5 şarkıyı, aylık 100MB internet paketi aboneliği başlatan Turkcell aboneleri ise 10 şarkıyı ücretsiz indirme hakkı kazanıyorlar.

Nokia 5235Ücretlendirme nasıl?
Haftalık 50 MB internet paketinin ücreti 20 kontör, aylık 100 MB internet paketinin ücreti ise tüm vergiler dahil 9,38 TL / 65 kontördür.

Nasıl satın alacağım?
Paket aboneliğinizi hemen başlatmak için HAFTA ya da AY yazıp 2260’a ücretsiz gönderebilirsiniz.

Kampanya detayları:

  • Kampanyaya yalnızca bireysel aboneler katılabilir.
  • İnternet paketi aboneliği başlatan abonelere 48 saat içinde şarkılarını ücretsiz indirebilecekleri sayfanın linki gönderilecektir. Ücretsiz şarkılar 1 hafta boyunca iletilen link’ten indirilebilecektir.
  • Kampanyaya Müyap katalogunda yer alan yerli ve yabancı şarkıların tüm şarkı formatları dahildir. Gerçek ses ve video içerik formatları kampanya kapsamı dışındadır.
  • Paket limitini aşan kullanımlarınız; Faturalı hatlar için 0,000049 TL/KB, Ön ödemeli hatlar için 2 kontör / 35 KB olarak ücretlendirilir.
  • İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2260'a ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Haftalık paketim varsa aylık paket alabilir, ya da aylık paketim varsa haftalık paket alabilir miyim?
Haftalık internet paketiniz varsa paketinizi iptal etmeden aylık pakete geçiş yapabilirsiniz. Haftalık paketinizin yenilenmesi bitecek ve paket aboneliğiniz aylık olarak devam edecektir. Aynı şekilde, aylık paketiniz varsa haftalık paket almanız durumunda paket aboneliğiniz haftalık olarak devam edecektir. Haftalık paketten sadece Hazır Kart müşterileri faydalanabilir.

Bir haftada kaç defa haftalık paket satın alabilirim?
1 haftada en fazla 2 haftalık paket satın alınabilir. İkinci paket alındığında ilk paket bir daha yenilenmez, fakat kullanılmayan haklar son alınan pakete devir olur. Son alınan paketin yenilenme tarihinde kullanılmayan haklar bir sonraki haftaya devretmez.

Bir ayda kaç defa aylık paket satın alabilirim?
Bir ayda en fazla 2 aylık paket satın alınabilir. İkinci paket alındığında, ilk paket bir daha yenilenmez fakat son kullanım tarihine kadar kullanılabilir. Son alınan paketin yenilenme tarihinde kullanılmayan haklar bir sonraki aya devretmez.

İnternet paketi aboneliğimi nasıl iptal edebilirim?
İnternet paketi aboneliğinizi IPTAL yazıp 2260'a ücretsiz kısa mesaj göndererek iptal edebilirsiniz. Paketinizi iptal ettiğinizde paketinizin son kullanım tarihine kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.12.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler