Instagram’a Yeni Bir Özellik: Sesli Yanıt

Instagram’a Yeni Bir Özellik: Sesli Yanıt

Sevilen sosyal medya platformlarından olan Instagram yenilikleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Instagram’ın sık kullanılan özelliklerinden olan Instagram Hikayeler kullanıcıların hoşuna gidecek yeni bir özellikle geliyor. Hali hazırda istediğiniz kişinin storysine yazı ya da emoji ile tepki verebiliyordunuz. Şimdi ise instagram storylerine sesli yanıt verebileceksiniz.

Instagram story özelliğini kullanmayı seviyor ve arkadaşlarınızın storylerine de sık sık cevap veriyorsanız, gelecek olan bu yeni özellik tam size göre. Instagram’a yeni gelecek olan bu özelliğe istinaden Twitter üzerinden paylaşım yapıldı. Uygulama geliştiriciler ve analistler tarafından artık bu gibi güncellemeler aylar öncesinden görülebilecek duruma geldi. Bu gibi yeniliklerden artık haberdar olmak için uygulamaların güncellenmesine gerek kalmadı. Test aşamasında da bu gibi durumlardan bilgi sahibi olabilmek mümkün. Özellikle Windows, Meta gibi şirketlerin güncellemeleriyle ilgili olarak test aşamasında fikir sahibi edinilebiliyor.

Popüler uygulamaların güncellemeleri hakkında ara ara spoiler veren Alessandro Paluzzi de Instagram’a gelecek bu yeni özelliğe, Twitter’dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Her ne kadar Meta tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, ilerleyen günlerde yayınlanacak olan asıl sürümle, yeni güncelleme resmiyet kazanacak.



Eklenme tarihi: 28.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler