Ingress: Android için sanal gerçeklik oyunu

Ingress: Android için sanal gerçeklik oyunu

Akıllı telefonların çoğaldıkça uygulamaların önemi de artıyor. Hayatımızı kolaylaştıran birçok uygulamanın yan sıra telefonlarımızla oyun oynamak da eğlencenin farklı bir boyutu. Peki Google sizin eğlenmenizi isterse Android için nasıl bir oyun yapar.

Google çatısı altındaki Niantic Labs farklı bir projeyi deneyerek karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Ingress ismindeki oyunun tanımı sanal gerçeklik olarak geçiyor. Oyunun baş kahramanı siz ve diğer oyuncular. Oyun içerisindeki mekanlar ise gerçek dünyadaki her yer. Ingress oynarken amacınız size harita üzerinde bildirilen yerlere giderek istenilenleri yapmak. Bu isteklerin ne olacağıyla ilgili fazla bir örnek yok, ama işin içinde Google’un olduğu düşünülürse ilginç şeyler çıkabilir karşımıza.


Google Play’den uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz, fakat Ingress şu anda kapalı beta kapsamında denendiği için, kendi sitesinden kayıt olarak davetiyenin gelmesini beklemek zorundasınız. Oyun şimdilik Andorid platformunda test ediliyor, fakat yapılan açıklama iOS sürümünün de hazırlık aşamasında olduğu.

Dünya ile birebir etkileşime girebileceğimiz oyunun, ülkemizde nasıl oynanacağını tam bir merak konusu ama bizim esas merak ettiğimiz, insanların oyun oynarken ki tepkisi. Bekleyip göreceğiz.



Eklenme tarihi: 23.11.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler