İnceleme: Lala Breakfast uygulaması ile eğlenceli kahvaltılar

İnceleme: Lala Breakfast uygulaması ile eğlenceli kahvaltılar


Eğer çoluk çocuğa karışmışsanız ve çocuklarınızla birlikte oyun oynar gibi kahvaltı hazırlamak istiyorsanız bunun için Apple App Store’de harika bir uygulama mevcut! Lala Breakfast isimli program, çocuklarınızı sorumluluk alma ve büyüklerine yardım etme konusunda geliştirebilmek için uygun olduğu gibi, ailecek eğlenceli kahvaltılar hazırlamanızı da sağlıyor.



Uygulamayı mobil aygıtınıza yükledikten sonra temsili olarak çocuklarınızın kahvaltı tabaklarınızı hazırlayıp her bir çocuğunuza bir isim ve logo belirleyerek uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Lala Breakfast’ın kullanımıyla alakalı bütün detayları uygulamanın rehber kısmından bulabilirsiniz.

Uygulama çok akıllıca hazırlanmış. Çocukların da yemek ve kahvaltı hazırlıklarında rol almasını sağlayan Lala Breakfast, kahvaltı tabakları ve süpermarket listesi adlı iki ana bölüme sahip.

Ayarlarınızı yapmak hiç de zor değil. Kolayca istediğiniz tercihleri yapıp uygulamayı size uygun hale getirebilirsiniz. Marketten alacaklarınızın listesini yapın ve bu listede bulunanlara uygun bir kahvaltı seçip hemen işe koyulun! Çocuğunuzla birlikte seçtiğiniz sebzeleri, meyveleri tahılları listeye yazıp bunların birlikte alışverişini yapabilirsiniz. Listeyi hazırlamadan önce haftanın 5 günü kahvaltıda neler yapacaklarınızı uygulamaya işleyebilirsiniz.. Aynı zamanda çocuklarınızın okula götürecekleri beslenme çantasındaki yiyecekleri de bu programla düzenleyebilirsiniz.



Genel olarak işlerinizi kolaylaştıran ve her sabah yapılması ve düşünülmesi gereken beslenme ve kahvaltı hazırlığı için ideal bir uygulama. 1,79 TL değerindeki Lala Breakfast uygulamasını aşağıdaki iTunes bağlantısında veyahut QR kodunu cihazınıza taratarak satın alabilirsiniz. iOS 5.0 ve üstü sürümlere sahip iPhone, iPad ve iPod Touch serisi cihazlarla uyumludur.

Yazar: Ozan Kemal Çullu


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 9.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler