İlk yerli telefon satışa başladı

İlk yerli telefon satışa başladı

Tanıtımına Ulaştırma Bakanı Yıldırım’ın da katıldığı ilk yerli cep telefonu ‘DST 500’e ilgi büyük oldu. Üretilen ilk parti 5 bin adet cep telefonu bir haftada tükendi.
General Mobile DST500
İlgi büyük, stoklarda telefon kalmadı
Telefonu üreten General Mobile Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, beklediklerinin üzerinde ilgi gösterildiğini belirterek “5 bin yerli üretim cep telefonunun yarısı 1 haftada bayilerde satıldı. Stoklarımızda da hiç yerli üretim cep telefonu kalmadı. Yerli üretim cep telefonu ithal modellerin önüne geçti” dedi. AnelEs tesislerinde 1 haftada ‘sıfır hata’ ile üretilen 5 bin cep telefonunun 17 Mart’ta satışa sunulduğunu belirtti.

Yeni 2 model daha var
‘DST 500’ modelinin yüzde 25 yerli katkı oranı ile üretildiğine dikkati çeken Gölcü, şu anda günde tek vardiya ile bin telefon üretme kapasitesine sahip olduklarını söyledi. Ayda ortalama 20-25 bin telefon üretmeyi amaçladıklarını belirten Gölcü “İki modeli daha üretmeye başladık. Nisanın ilk haftasında ‘Q 100’ modelinden 30 bin ve ‘DST 800’ modelinden 10 bin adet telefonunu üretime başlayacağız. Nisan sonu itibari ile bu modelleri satışa sunacağız” dedi.

General Mobile DST500 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız
General Mobile DST800 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız
General Mobile DSTQ100 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 31.03.2010
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler