İlginç olan 50.000 YTL kazandırıyor

İlginç olan 50.000 YTL kazandırıyor

Vodafone, Türkiye’nin üç farklı kayak merkezinde düzenlediği Vodafone Winter Cup’ta yalnızca üniversite öğrencilerini değil, Türkiye’nin en yaratıcı kızak şovlarını da yarıştırıyor. Gençler üniversiteleri adına piste çıkarken, Vodafone da yarışmanın birincisi olan öğrencinin üniversitesine, üniversite yönetiminin belirleyeceği ihtiyaçlar doğrultusunda 50.000 YTL karşılığı destekte bulunacak.

Samsung SoulBaşvurular internetten
Türkiye çapında 45 üniversiteden öğrenciler, ilki Uludağ’da düzenlenen ve 23 Şubat’ta Erciyes’te, 1 Mart’ta da Kartepe’de düzenlenecek yarışlarda bulabildikleri en ilginç eşya üzerinde kızak şovu yaparak birinciliğe oynuyor. Vodafone Winter Cup’a katılmak isteyen üniversiteliler www.vodafonewintercupturkiye.com
adresinden başvuru yapıp soluğu en yakın yarış merkezinde alıyor.

Her günün sonunda eğlence
Vodafone Winter Cup’ta en ilginç kızak şovu konusunda çılgın fikirler sınır tanımıyor. Öğrenciler, alışveriş arabasından can simidine kadar kar üstünde kayabildikleri herhangi bir şeyle yarışmaya katılarak yaratıcı gösterilerle performanslarını sergiliyorlar. Yarışma kutlamaları ise tam bir şölene dönüşüyor. Her yarış sonrasında düzenlenen etkinliklerde, günün heyecanı yerini müziğe ve eğlenceye bırakıyor.

4 Mart’ta oylamalar başlıyor
Uludağ, Erciyes ve Kartepe’teki yarışmaların sonunda, Vodafone ekibi tarafından çekilen şov görüntüleri www.vodafonewintercupturkiye.com adresine yüklenerek 4 Mart’ta oylamaya açılacak. 4 Nisan’da sona erecek oylamada, internet üzerinden en çok oy alan 3 öğrenci Vodafone McLaren Mercedes GX29 marka cep telefonu kazanırken, birinci seçilen öğrenci ayrıca okuluna 50.000 YTL karşılığı katkı sağlayarak üniversitesinin kahramanı olacak. Vodafone, Winter Cup’a katılan tüm sporsever gençlere de birer bere armağan edecek.



Eklenme tarihi: 19.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler