İki haftada 20 bin Wirofon LG satıldı

İki haftada 20 bin Wirofon LG satıldı

Türk Telekom’un, 8 Aralık 2009 tarihinde başlatmış olduğu Wirofon LG Cep Telefonu kampanyasının, iki hafta gibi kısa bir zaman içerisinde 20 bin rakamına ulaştığı bildirildi.
LG GM735
Kampanya 28 Şubat 2010'a kadar devam ediyor
Türk Telekom yoğun talebi karşılamak için ekstra ürün tedarik etmeye hazırlandığı açıklandı. İki haftada 20 bin LG marka cep telefonu satılan kampanya, Wirofon hizmetinden faydalanan ya da faydalanmak üzere başvuran Türk Telekom müşterileri için devam ediyor.

Türk Telekom müşterileri, WiFi uyumlu cep telefonlarını ve bilgisayarlarını kullanarak ev telefonlarından arama yapabiliyor. Böylece mobil telefon, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarla gerçekleştirilebilen sabit hat aramaları, Wirofon teknolojisi ile ev telefonu tarifesi üzerinden, ev telefonu faturasına yansıyor.

Wirofon LG Cep Telefonu kampanyasında ödemeler, Türk Telekom müşterilerinin ev ya da iş telefonu faturalarına yansıtılarak 24 ay taksitle gerçekleştiriliyor.

LG GM735 Eigen ile çekilen resimler

  • LG GM735 Eigen ile çekilen resimleri indirmek için tıklayınız.
  • Diğer cep telefonları ile çekilen resimleri görmek için tıklayınız.

RapidShare dosya indirme
Açılan sayfadan, soldaki hız göstergesinin altında yer alan Free User butonuna basınız. Geri sayım bittikten sonra görünecek olan Download butonuna basarak dosyayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.01.2010
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler