İBB CepTrafik 1 yıl ücretsiz

İBB CepTrafik 1 yıl ücretsiz

Turkcell aboneleri yıl sonuna kadar İBB Cep Trafik servisine üye olarak bir yıl boyunca servisten ücretsiz yararlanma hakkı kazanıyorlar. Hemen İBB Cep trafik uygulamasına üye olun 2009’da bu servis için ücret ödemeyin.

Nasıl bir servis?
Turkcell ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmeti olan İBBCepTrafik ile, anlık trafik durum bilgisine, dilediğiniz an ve dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. Trafik ve yol bilgilerine, seyahat öncesinde sahip olma imkanı tanıyan İBBCepTrafik servisiyle, sürücü ve yolcular, cep telefonlarını kullanarak, günün her saatinde anlık trafik durum bilgilerine ulaşabilir.

BlackBerry Bold 9000Uygulamayı cep telefonunuza indirin
İBBCepTrafik uygulamasını cep telefonunuza yüklemek için TRAFIK yazıp 1530’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Mesajı gönderdiğinizde cep telefonunuza link içeren bir mesaj gelir. İlgili adres linkine tıkladığınızda İBBCepTrafik uygulaması telefonunuza indirilmeye başlar.

Ücretlendirme nasıl?
İBBCepTrafik'e 2008 sonuna kadar abone olursanız, aboneliğinizin başladığı tarihten itibaren ilk 1 yıl ücretsizdir. İlk 1 yıldan sonrası aylık ödeme ÖİV ve KDV dahil 5 YTL/40 kontördür. Uygulama kullanımında aboneler GPRS kullanımından ücretsiz faydalanır ve ek bir ücret ödemezsiniz.



Eklenme tarihi: 30.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler