I-Play’in oyunları N-Gage Platformunda

I-Play’in oyunları N-Gage Platformunda

Nokia, dünya genelinde 1 milyarı aşkın oyun severe hizmet veren I-play’in oyunlarını N-Gage platformu üzerinden sunmaya hazırlanıyor. N-Gage kullanıcıları ilk olarak, World Rally Championship ve Mah Jong oyunlarının keyfini yaşayacak. Herkese hitap eden keyifli oyunların tercih edileceğini açıklayan Nokia, FIA WRC lisanslı World Rally Championship oyununu, ardından da Jewel Quest™ yaratıcılarının hazırladığı destansı oyun Mah Jong’u 2008 yılında N-Gage kullanıcılarıyla buluşturacak.Nokia N-Gage QD

I-play’in N-Gage platformu için hazırlamakta olduğu oyun portföyü, herkese hitap eden, adeta “tek parmakla oynanabilen” maceralardan oluşuyor. Eğlenceli I-play oyunları, uzmanlık kazanana kadar defalarca aynı keyifle oynanabilecek şekilde geliştiriliyor.

I-play hakkında
Dünya genelinde 120’den fazla aracı vasıtasıyla oyunlarını 1 milyarı aşkın kişiye ulaştıran I-play, 1998’den bu yana mobil oyunlar yaratıyor. Dünyanın önde gelen oyun şirketlerinden Oberon Media’nın bir kuruluşu olan I-play, yeni nesil mobil oyunlar üretiminde uzmanlaşıyor. Oberon Media oyunları; bilgisayarlarda, mobil cihazlarda ve oyun konsollarında 10’u aşkın farklı dilde oynanabiliyor. 2003’te kurulan Oberon Media, New York’taki merkezinin yanı sıra Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’daki şubeleriyle de hizmet veriyor.

Mobilize Bilgi
Sitemizde bulunan yüzlerce telefondan beğendiklerinizi inceleyebilir, istediğiniz telefonlara yorum yazıp puanlama yapabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar onaylandıktan sitemizde yayınlanır ve diğer kullanıcılar için ön bilgi oluşturur. Yorum sayfasında verdiğiniz mail adresini diğer kullanıcılar göremezler.



Eklenme tarihi: 26.08.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler