Huawei P9'dan ilk basın görüntüsü

Huawei P9'dan ilk basın görüntüsü

Şubatta Alman kamera üreticisi Leica ile işbirliği anlaşması imzalayan Huawei, önceki gün düzenlediği yıllık mali rapor duyurusunda Leica ortaklığı hakkında önemli bir detay paylaşmıştı. 2015'te 100 milyon akıllı telefon satış barajını aşan Çinli şirket, önümüzdeki hafta tanıtacağı amiral gemi çözümünün bu ortaklıktan faydalanacak ilk cihaz olacağını resmen doğrulamıştı. Bahsedilen cihazdan ilk resmi görüntü geldi.

Sanal alemin meşhur sızıntı kaynağı @evleaks, Huawei P9 olarak bilinen telefonun ilk basın görselini takipçileriyle paylaştı. Cihazın arka kısmını görme şansı yakaladığımız bu görsel, daha önce internete sızan prototip görüntüleriyle birebir uyumlu. Leica markasının çift sensörlü arka kamera donanımının sağına kazındığı alüminyum kasalı telefon, Alman görüntüleme devinin Summarit merceğiyle mobil endüstrideki en iyi kamera deneyimini yaşatmaya geliyor.

12 MP çift arka kamera, Kirin 955 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza ve 5,2 inç Full HD ekranla donatılması beklenen P9, 6 Nisan tarihinde düzenlenecek Londra etkinliğinde resmiyet kazanacak.



Eklenme tarihi: 3.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler