Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro'dan yeni görüntüler

Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro'dan yeni görüntüler

Hafta içerisinde teknoloji medyasıyla bir araya gelerek yeni yongada sistem çözümünü tanıtan Huawei, Mate serisi amiral gemisi için ilk ipucunu vermiş oldu. ARM'nin en yeni CPU ve GPU mimarilerini kullanan Kirin 960 çipset, 2017'ye Mate 9 ile damgasını vuracak. Şimdiye kadar birçok sızıntıya konu olan telefonun tanıtımına haftalar kala final tasarımı da gün yüzüne çıktı.

Evan Blass vasıtasıyla teknoloji medyasına servis edilen basın görseli, 5,9 inç Full HD ekranlı Mate 9 ve Quad HD kavisli AMOLED ekrana sahip Mate 9 Pro modellerine kesinlik kazandırdı. 4/6 GB RAM, 64/128/256 GB dahili hafıza, çift sensörlü ve Leica mercekli arka kamera ile USB Type-C portunun eşlik ettiği telefonlardan kavisli ekrana sahip Mate 9 Pro, yeni modaya ayak uydurarak 3,5 mm ses jakından kurtulmuş. Ancak düz ekranlı model bu veriyolu desteklemeye devam ediyor.

Google'nin Daydream VR platformunun bir parçası olması beklenen Mate 9 telefonları, Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle birlikte satışa çıkacak. 4000 mAh üstü bir pil paketini bünyesinde barındıracağı bilinen telefonlar, Kirin 960'ın düşük enerji tüketim fonksiyonları sayesinde kullanım süresi istatistiklerinde rakiplerine ciddi üstünlük sağlayacak.

Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro, Çinli firmanın en büyük tasarım ofislerinden birine ev sahipliği yapan Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenecek bir etkinlikle 3 Kasım tarihinde resmiyet kazanacak. Çin pazarı için satışın tanıtımdan bir hafta sonraya denk gelen büyük internet alışveriş festivaline yetiştirilmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 23.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler