Döndürülebilir kameraya sahip Huawei Honor 7i tanıtıldı

Döndürülebilir kameraya sahip Huawei Honor 7i tanıtıldı

Ay başında internete sızan yeni bir Huawei telefonu, değişik kamera mekanizmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oynar arka kamera modülü sayesinde tek parça üzerine hem arka kamera hem de ön kamera flaşını sığdıran Huawei, böylece cihazın her iki tarafı için de ek ışık kaynağı sağlamış olacak. Bugün tanıtılması beklenen Honor serisi bu telefon yerine benzer bir başka aygıt gün yüzüne çıkarıldı.

Döndürülebilir kamerası hem ön hem de arkada kullanılabilen Huawei Honor 7i resmen tanıtıldı. Daha önce internete sızan modelin aksine ön yüzünde kamerayla alakalı hiçbir donanım barındırmayan Honor 7i'de arka tarafa doğru katlanan kameranın kaldırılmasıyla ön yüzde de kullanılabilmesi sağlanıyor. Böylecek tek 13 MP f/2,0 28 mm mercekli Sony Exmor kamera sensörüyle iki amaca hizmet edilmiş oluyor.

Honor 7i'nin diğer özellikleri şöyle; 5,2 inç Full HD ekran, 1,5/1,2 GHz sekiz çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci, Adreno 405 GPU'lu Snapdragon 616 çipset, cihazın sol yanına entegre edilmiş parmak izi okuyucu, 3100 mAh pil ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemi.

2 GB RAM + 16 GB hafıza sürümü 1599/1699 yuan (730-775 ₺), 3 GB RAM + 32 GB hafıza sürümü ise 1799 yuan (867 ₺) fiyatla ön siparişe açılan Honor 7i'yi eylülde Çinli teknoloji mağazalarında görmek mümkün olacak. İlerleyen dönemlerde cihazın Türkiye ve diğer Asya, Avrupa ülkelerine de giriş yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 20.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler