Huawei FreeBuds Lipstick Ön Satışa Sunuldu!

Huawei FreeBuds Lipstick Ön Satışa Sunuldu!

Huawei, kullanıcıların çok sevdiği ve son zamanlarda kulaklardan düşmeyen bluetooth kulaklıklara yeni bir boyut getirdi. Huawei Freebuds Lipstick, Paris Estetik Araştırma Merkezi’nde lüks, otomotiv, moda, dijital ve marka stratejisi endüstrilerinden birçok tasarımcının dokunuşlarını taşıyor. Lüksü ve asaleti bir araya getiren Huawei Freebuds Lipstick paslanmaz çelikten oluşan gövdesi, yuvarlak kavisleri ile adeta göz kamaştırıyor. Manyetik tasarıma sahip şarj kutusu ve kırmızı ruju andıran görünümü ile oldukça çekici bir kulaklık.

Huawei Freebuds Lipstick binlerce insanın kulak modeline uygun ergonomik şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcılara üst düzey konfor sağlayacak şekilde üretilmiştir. Huawei Freebuds Lipstick, kulak kanalı şeklini otomatik olarak algılayan, kulak yapısına en uygun EQ ayarını atayan AEM EQ ayarına da sahip. Huawei AI Life uygulaması ile ses deneyiminizi kişiselleştirmek için EQ modundan dilediğinizi seçebilirsiniz. Bu havalı kulaklık çevrenizdeki gürültüleri de engelleme özelliğine sahip.

Huawei Freebuds Lipstick Kulaklık ile Cihazlarınız Arasında Sorunsuz Bir Şekilde Geçiş Yapabilirsiniz



EMUI 12 Device+ ile Huawei Vision, bilgisayar veya tabletlere video ve sesi aktarabilirsiniz. Bluetooth eşleştirmesi sayesinde kulaklığınızı telefon, tablet, PC gibi cihazlarınızla kolayca eşleştirebilirsiniz.

Huawei Freebuds Lipstick’in pil ömrü de kalbinizi fethedecek türden. Sevdiğiniz müziklerin tadını çıkartırken, farkında olmadan pil ömrünüzün azabilir. Kulaklığınızın gürültü engelleme özelliği kapalıyken, tam bir şekilde şarj olmuş kutusu size 22 saat kullanma imkanı tanır. Huawei’in online mağazasında 2.299 TL’den ön satışa sunulan Huawei Freebuds Lipstick için, kullanıcılar 4 ay vade farksız olarak da alışveriş yapabilmekte.



Eklenme tarihi: 18.11.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler