Huawei Ascend Mate CES 2013 öncesi görüntülendi

Huawei Ascend Mate CES 2013 öncesi görüntülendi

Büyük boyutlu akıllı telefonların beklenin üzerinde ilgi görmesi firmaları bile şaşırtırken, artık neredeyse tablet bilgisayarların boyutuna ulaşan cihazlarda yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı. Özellikle 5 inç boyutu artık sınır kabul edilirken, firmaların bu sınırı pek önemsemediklerini görüyoruz.


Bir süre önce haberlere konu olan Huawei Ascend Mate de işte böyle bir cihaz. 6.1 inç boyutunu seçen Huawei’e ait yeni cihazın video görüntüleri de İnternet’ yansıdı. 1.8 GHz hızında 4 çekirdekli HiSilicon K3V3 işlemci kullanacak cihazın, boyutuyla orantılı olarak pil ömrü için 4000 mAh batarya tercih ediliyor. 9.9 mm kalınlığındaki cihazın fiyatının ise 400 ile 500 dolar arasında olması muhtemel.

CES 2013’de tanıtılması beklenen cihazın teknik özelliklerinin değişebileceği belirtiliyor. 5 inç üzerinde çıkması beklenen Galaxy Note 3’ün rakibi olarak görülen cihaza karşı kullanıcıların nasıl bir tepki vereceği ise tam bir merak konusu. Bakalım 5 inç boyutunda yakalanan başarı 6 inçlik akıllı telefonlarla da devam edecek mi?



Eklenme tarihi: 24.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler