Huawei Ascend Mate 2'ye ait olduğu iddia edilen ön panel görüntülendi

Huawei Ascend Mate 2'ye ait olduğu iddia edilen ön panel görüntülendi


Ascend Mate isimli 6.1 inçlik telefon-tablet meleziyle 6 inç ve üstü segmentinin gelişimine öncülük eden Huawei, devasa telefonu sayesinde CES 2013 katılımcılarının ilgi odağı haline gelmişti. Nowhereelse.fr sitesi, son haberinde, satış konusunda büyük bir başarı elde edemese de Huawei'nin ikinci bir Ascend Mate modeli üzerinden çalıştığını doğrulayacak bazı görüntüler yayımladı.

Siteye isimsiz bir kaynak tarafından servis edilen görüntülerde, Huawei markalı dev bir ön panel yer alıyor. Çinli üreticinin daha önce piyasaya sürümüş olduğu diğer ürünlerle ortüşmeyen bir dizayna sahip donanım parçası, Ascend Mate ile karşılaştırıldığında, parçanın daha dar çerçeveli olduğu ve muhtemelen daha geniş bir ekrana ev sahipliği yapmak üzere imal edildiği fark ediliyor.

Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z Ultra, LG Vu III ve HTC One Max'ın 2013'ün son çeyreğinde dünya genelinde satışa çıkacağını bilen Huawei, tablet telefon sınıfına yönelik yeni bir model üreterek ürün satışlarındaki hızlı düşüşleri önlemeyi amaçlıyor olabilir. Ascend Mate 2 ve firmanın ürün yelpazesindeki diğer cihazlara ilişkin yakında daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.
Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 1.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler