HTC’den 4 çekirdekli telefon

HTC’den 4 çekirdekli telefon

HTC sınırları zorlamaya devam ediyor. Arka arkaya bir çok akıllı telefon tanıtan ve HTC, şimdi de 4 çekirdekli telefon yaptığını duyurudu. 4.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip telefonun 1.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemcisi bulunuyor. Böylece cep telefonları çoğu kimsenin evinde bulunmayan 4 çekirdekli bilgisayarlara yetişmiş oldu.

HTC EdgeDünya hız rekorunu kırmak istiyor
Cihazın resmi duyurusu henüz yapılmadı. Android 4.0 işletim sistemine sahip olacak olan cihaz heyecanla bekleniyor. HTC bu cihaza LG Optimus 2X’de bulunan dünya hız rekorunu kırmak istiyor. Günümüz şartlarında bu kadar yüksek bir donanıma ihtiyaç yok aslında. Çift çekirdekli bir çok cihaz oldukça iyi performans sunuyor. HTC bu hareketiyle rakiplerine göz dağı veriyor.

Farklı tasarımda benzer özellikte telefonlar
HTC’nin piyasadaki tüm telefonları neredeyse en iyi donanıma sahip akıllı telefonlar. Düşük donanıma sahip az cihaz var. Aynı özelliklerde ise bir çok farklı tasarıma sahip değişik modeller bulunuyor. HTC’nin satışları her dönem artıyor. HTC Android işletim sistemi ile en iyi uyum sağlayan cihazlarla rakiplerin önüne geçiyor.



Eklenme tarihi: 9.11.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler