HTC Wildfire: Ateş seni çağırıyor

HTC Wildfire: Ateş seni çağırıyor

Android işletim sistemine sahip HTC Wildfire, özelliklerine göre uygun fiyatlı bir telefon. 528 MHz işlemciye sahip telefon HTC Sense özelliklerine sahip kullanışlı bir cihaz. İnternet ve sosyal ağ bağlantıları gelişmiş olan Wildfire, dokunmatik multi-touch ekrana sahip.

HTC WildfireHTC Wildfire özellikleri:

  • 60.4 x 106.8 x 12 mm boyutlarında, 118 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 7.5 saat konuşma, 480 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 262144 renkli, 240 x 320 px ekran
  • dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 5 MP kamera, Otomatik netleme
  • Qualcomm MSM 7225 işlemci
  • 3G teknolojisi, Wireless Lan, GPS desteği

HTC Wildfire ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sevdikleriniz tek ekranda
Friend Stream uygulaması sayesinde Facebook, Twitter ve Friendfeed hesabınızdaki güncellemeleri aynı ekrandan takip edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızın iletileri, fotoğraflarının alt köşesinde bulunan hesap logosu ile birlikte ekran üzerinden akıyor. Siz de tüm bu hesaplarınızdaki anlık durum iletinizi tek bir kere yazarak güncelleyebiliyorsunuz.

Arayan kişi bilgisi
Telefonunuza gelen çağrılarda, rehberinize kayıtlı olan kişinin sadece resmini ve telefon numarasını değil, bunlarla birlikte Facebook’ta çevirimiçi olup olmadığını ve doğum tarihini de görebiliyorsunuz. Çalan telefonu elinize aldığınızda zil sesi otomatik olarak şiddetini düşürüyor. Telefonu ters çevirirseniz çağrıyı sessize alıyor. Aynı özellik Alarm içinde geçerli.

HTC Wildfire ile çekilen resimler
  • HTC Wildfire ile çekilen resimleri indirmek için tıklayınız.
  • Diğer cep telefonları ile çekilen resimleri görmek için tıklayınız.

RapidShare dosya indirme
Açılan sayfadan, soldaki hız göstergesinin altında yer alan Free User butonuna basınız. Geri sayım bittikten sonra görünecek olan Download butonuna basarak dosyayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Ana ekranlar
Sık kullandığınız öğeleri ana ekrana alabiliyor, kendinize yeni ana ekranlarda açabiliyorsunuz. Bir özelliğe ulaşmak için artık “Menü” tuşuna basma yöntemi uygulamadan kalkıyor. Kullanıcılar her şeyi tek bir kısa yolla ana ekranlarından görmek istiyor. Dokunmatik ekran üzerinde iki parmağınızı birleştirerek tüm ekranlarınızı görebilir ve birini seçebilirsiniz.

Modlar
Ana ekranların dışında telefonu kullanım modaları da bulunuyor. Mesela iş yerinde doküman görüntüleme, e-posta gibi özellikleri çok kullanıyorsanız bunları “İş modu” ana ekranında tutabilirsiniz. Oluşturduğunuz diğer bir modda ise sık kullandığınız özellikleri ana ekrana ekleyebilirsiniz. İşe gittiğinizde telefonunuzu “İş moduna” getirdiğinizde, bu modda ayarlamış olduğunuz ekranlarınız yüklenecektir. Mod özelleştirmesinde, zil sesi, duvarkağıdı gibi özelliklerde mevcut.

İnternet
Wildfire Flash desteği sayesinde tarayıcı içerisinde video izlemenize imkan verir. Yatay ve dikey modları internet tarayıcısında kullanılabilir. İki parmağınızı kullanarak sayfa üzerinde yakınlatırma ve uzaklaştırma yapabilirsiniz. Tek tuş ile sözlük, çeviri ve wikipediaya ulaşabilirsiniz.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 22.01.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler