İkincil ekrana sahip HTC U Ultra tanıtıldı

İkincil ekrana sahip HTC U Ultra tanıtıldı

Harika başlayan Android serüveninde yıllar geçtikçe yenilikçiliğini kaybeden HTC, bu sene kötü gidişe dur demek istiyor. Bugün yeni bir tasarım anlayışı benimseyen HTC U Ultra da firmanın bu hususta attığı ilk somut adım. Liquid Surface ismi verilen yeni dizayn anlayışı, cihaza hem ergonomik bir yapı kazandırıyor hem de yekpare kasa anlayışını bir üst seviyeye taşıyor.

Donanım tarafından sıkıntılı bir süreçten geçtiğini açıkça gösteren tercihler yapan HTC, yeni amiral gemisini şu özelliklerle piyasaya sürecek:

- 5,7 inç 2560 x 1440 piksel Super LCD 5 ekran, Corning Gorilla Glass 5 cam,
- 2 inç 160 x 1040 piksel ikincil ekran,
- 2,3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 821 çipset,
- 4 GB RAM, 64 GB artırılabilir hafıza,
- 1,55 mikron pikselli 12 MP arka, 16 MP ön kamera,
- USB 3.1 destekli USB-C portu, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, NFC çipi, parmak izi okuyucu,
- Sense Companion yapay zeka desteğiyle gelen Android 7.0 Nougat yazılım,
- 3000 mAh pil

Tıpkı LG V20 gibi ikincil ekranıyla uygulamalara ek fonksiyonlar kazandıran, kısayollar ve yeni widget'ler ekleyen HTC, bunun dışında yeni Sense Companion yapay zeka mekanizmasıyla kullanıcılara özgün bir mobil cihaz deneyimi sunmaya çalışacak. Bu büyük değişiklikleri bizim için hayata geçirdiğini dile getiren HTC, 3,5 mm ses jakını kaldırmayı da unutmamış.

Mavi, siyah, beyaz, altın ve pembe renk seçenekleri bulunan U Ultra, ocak sonunda kutlanacak Çin yeni yılından sonra Tayvan'da tüketiciye sunacak. 64 GB'lık standart modeli yaklaşık 2870 ₺ fiyatla memleketinde satışa çıkaracak olan HTC, sınırlı sayıda üreteceği safir cam kaplı 128 GB sürümünü ise 3470 ₺ seviyesinden piyasaya sürecek.



Eklenme tarihi: 12.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler