HTC Türkiye'de de güçleniyor

HTC Türkiye'de de güçleniyor

Dünyanın ilk PDA ve akıllı telefon üreticisi HTC, ürün yelpazesini hızla genişletiyor. HTC, bu ay itibariyle tasarım ve teknolojik özellikleriyle tüketicilerin tüm beklentilerini karşılamayı amaçlayan 7 yeni modelini Türkiye'de satışa sunacağını açıkladı. HTC'nin pazara sunduğu P3300 ve önümüzdeki günlerde sunacağı S710, P3400, Touch Black/Artic Silver, Advantage, Touch Dual ve TyTN II; hayatınızı kolaylaştırmak için birçok uygulamayı barındıran birer PDA ve akıllı telefon olma özelliğini taşıyorlar.

HTC Touch DualYeni modeller şık ve kullanışlı
HTC'nin yeni modelleri; içerdikleri ofis uygulamaları, farklı bağlantı seçenekleri, MSN, müzik ve kamera gibi özelliklerinin yanı sıra kullanım kolaylıkları, şık ve ergonomik tasarımlarıyla da dikkat çekecek gibi duruyor. Ayrıca HTC P3300 ve TyTN II modelleri, dahili GPS özellikleriyle gideceğiniz yerlere de rahat ulaşmanıza yardımcı oluyor. TYTN II, Touch Dual ve Advantage modellerinin Aralık ayı içerisinde pazara sunulması bekleniyor.

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 15.12.2007
Kaynak: Mynet

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler