HTC sloganından vazgeçiyor

HTC sloganından vazgeçiyor

Tayvanlı teknoloji devi HTC’nin, son zamanlarda yaşadığı sorunlar ve geçen sene satış grafiğindeki hızlı düşüşle birçok habere konu olduğunu teknolojiyle az çok ilgilenen herkes biliyor. Bu sene yeni Amiral gemisi HTC One ile birlikte sıkı bir rekabetin içine girecek olan HTC, rakiplerinin karşısına reklam anlamında da yeniliklere giderek çıkmaya hazırlanıyor.

Firma ilk değişim sürecini üretim stratejisini değiştirerek gösterirken ikinci adımsa pazarlama faaliyetlerini işaret ediyor. Özellikle HTC’nin sürekli olarak dile getirdiği bizim onlar kadar pazarlama bütçemiz yok sıkıntısını aşmak isteyen HTC bu konuda daha fazla yatırım yapmaya hazırlanırken ilk aşama Logo’nun altında yazan “Quietly Brilliant” sloganını atmak.

Pazarlama departmanının da sıkı bir şekilde çalıştığı HTC bu konuda yaptıkları açıklamada dijital pazarlamada yüzde 250 artış sağlarken, geleneksel medya da sağladığı yüzde 100’lük artışla bu konu üzerinde ne kadar ciddi durduğunu da göstermiş oluyor. Bakalım HTC One ile birleşen bu pazarlama faaliyetleri HTC’yi tekrar istediği konuma ulaştırabilecek mi?



Eklenme tarihi: 26.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler