HTC Sense: Basit ve kullanışlı

HTC Sense: Basit ve kullanışlı

HTC Sense, telefonun daha basit ve doğal bir biçimde çalışmasını sağlayan kişi odaklı bir kullanıcı deneyimi. Bu deneyim kişilerin nasıl yaşayıp, iletişime girdiklerini izleyerek ve dinleyerek geliştirilmiş üç temel prensip etrafında yoğunlaşıyor. “Benim Olsun”, “Yakınımda Kal” ve “Beklenmeyeni Keşfet” şeklinde özetlenebilir.

HTC HD MiniArkadaşlarınızın ne yaptığını takip edin
Facebook, Twitter ve Flickr üzerindeki tüm sosyal iletişiminizi tek ve organize bir güncelleme akışında sorunsuz olarak bir araya getiren Friend Stream isimli yeni HTC uygulaması ve widget eklentisi ile telefonunuzda farklı bir deneyim başlıyor. Bu sayede arkadaşlarınızın neler yaptığına, hangi görüntü ve linkleri paylaştıklarına daha rahat yoğunlaşabileceksiniz. Friend Stream’e ek olarak kişiler, arkadaş grupları, iş arkadaşları veya sizin açınızdan önemi olan diğer özel sosyal çemberler altında organize edilebiliyor.

Yedi sekmeli ekran görüntüsü
Yeni HTC Sense deneyimi ayrıca web tarayıcı, e-posta istemci ve diğer uygulamalara kapsamlı iyileştirmeler getiriyor. Bunlara ek olarak yeni HTC Sense versiyonunda, istenen ekranlara kolay ve hızlı geçiş yapılabilmesi için yedi sekmeli ekran görüntüsü ile yeni bir haber uygulaması ve widget eklentisi bulunuyor.



Eklenme tarihi: 1.03.2010
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler